16 september 2010

"Hur ska ni gå till väga?"

Jag fick en fråga på det tidigare inlägget om hur vi ska gå till väga för att stoppa ungdomskriminaliteten och om vi har råd med det ekonomiskt. Eftersom detta är något många säkert reflekterat över tänkte jag ta upp det hela i ett inlägg.

Råd har vi, det är bara att vi måste prioritera annorlunda. För visst är det så att inga pengar i världen kan vara viktigare än människor? Just därför måste vi sätta säkerheten i allra första hand. Vi på trygghets-partiet har en plan på att bland annat förbättra polisstyrkorna i Sverige, speciellt på extra utsatta områden. Vi vill även satsa mer på ungdomar som kommit in i kriminella kretsar och få dem ur detta så fort som möjligt. Höjda straff för brottslighet kan även vara till hjälp för att minska ungdomskriminaliteten, lika väl som fler jobb kan lösa en stor del av våra problem i samhället. / Victoria Förster

4 kommentarer:

  1. Ni säger att ni har råd men var får ni pengarna ifrån?

    SvaraRadera
  2. Hur ska ni göra för att förbättra polisstyrkan i Sverige? //Amanda Haraldsson

    SvaraRadera
  3. Axel : vi höjer skatten med 2 %, det gör stor skillnad.

    amanda h: vi lägger mer pengar på polisutbildning och lägger en polishögskola i rosengård. På det sättet kan man få integrera folket i det svenska samhället mer.
    /Henrietta 9b.

    SvaraRadera