20 september 2010

För ett mångkulturellt Sverige

Vi på Trygghetspartiet vill att Sverige ska vara ett mångkulturellt land där alla är lika mycket värda.

För att detta ska fungera är det otroligt viktigt att människor som kommer till Sverige från andra länder hjälps in i samhället och får samma rättigheter som de som är födda här.

Idag tar det alldeles för många år innan nyanlända immigranter börjar arbeta, och därför vill vi lägga fokus på att alla som kommer hit har möjligheten att börja försörja sig och lära sig det svenska språket med detsamma. Det ska finnas noga utformade kurser som inte bara lär ut språket, utan även introducerar Sverige med alla lagar och rättigheter.

Vi vet att immigration är det som kan göra Sverige till ett mer utvecklat land, om vi bara tar hand om människorna som kommer hit på rätt sätt.

/ Victoria Förster

2 kommentarer:

  1. Du har så rätt, immigration är nyckeln till framgång i Sverige. :)
    Ida Lindgren

    SvaraRadera
  2. Jag tycker de är jätte bra att ni vill hjälpa immigrationen i Sverige och att ni ska ge ut allmänna kunskaper till de immigrerande. Jag tycker det är ett stort problem att så många immigrerande inte vet hur Sverige fungerar. De gör det svårt att anpassa sig och dem drar sig liksom undan i samhället. Håller helt med om att de skulle kunna vara nyckeln till Sveriges framgångar om de togs hand om annorlunda. Så bra att du höjer en röst för dem. // ulrika

    SvaraRadera